Connect with us

Fudbal

Portugal može do pobede protiv Nemaca

nemačkau21-portugalu21

Večeras imamo finalni meč evropskog prvenstva za mlade do 21 godinu, između reprezentacije Nemačke i Portugala i jasno je da portugalci mogu do pobede.

Nemačka je u ovom prvenstvu igrala prosečno, protiv Danaca su čak i gubili 2:1 do 88 minuta, pa su uspeli da prođu na produžetke, sa druge stranke Portugalci su izdominirali u skoro svakom meču koji su odigrali.

Koliko je reprezentacija Portugala dobra govori i činjenica da su bez primljenog gola savladali Španiju koja dugo nije primila gol iz igre, a postizala ih je gomilu. Ipak, Španci protiv Portugala nisu uspeli da postignu gol, a primilu su jedan što je bilo dovoljno za Portugalce da se nađu u finalu.

Pobeda nad Španijom je i zapravo dokaz, koliko Portugalci imaju jak napad, jer kada su uspeli da špancima, koji imaju najjaču odbranu daju gol, onda ni reprezentacija Nemačke sigurno neće ostati prazne mreže.

Sasvim je sigurno da Portugal raspolaže jakim i stravičnim napadom koji je teško zaustaviti, a protiv nemaca im na ruku idu međusobni susreti, jer je Portugal, nemce u poslednjih pet mečeva tukao u svih pet, pa je realno da će se to desiti i u ovom današnjem meču.

Kladionice su ipak kao blagog favorita stavile reprezentaciju Nemačke, ali i sami znate da to ne mora ništa da znači. Ova opklada na Portugalce je više nego isplativa i treba je iskoristiti.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Naši partneri

More in Fudbal