Connect with us

Bejzbol

New York Mets vs San Diego Padres 07.11.2021 01:10h

New York Mets vs San Diego Padres 07.11.2021 jacob degrom

U 01:10h nakon ponoći snage će odmeriti New York Mets i San Diego Padres i evo šta ovde možemo da očekujemo.

Domaća ekipa New York Mets je favorit na ovom večerašnjem meču, mada treba naglasiti da San Diego Padres nije ništa lošija ekipa od Metsa i da ovde lako može doći do iznenađenja.

Za domaću ekipu New York Mets će kao početni pitches nastupiti legendarni Jacob DeGrom.

Jacob DeGrom je odličan pitcher koji ima trenutni skor 5-2 i neverovatno dobar ERA 0,62. Kao što možete videti domaća ekipa večeras u ovaj meč ulazi sa svojim najboljim bacačem i nema sumnje da će udaračima iz San Diego Padresa biti veoma teško da nadigraju legendarnog DeGroma.

U trenutku dok pišemo ovaj članak domaća ekipa još uvek nije potvrdila svoju večerašnju postavu, ali bi je 99% sigurno da će ovi igrači večeras nastupiti: Jonathan Villar, Francisco Lindor, James McCann, Peter Alonso i Dominic Smith. Kao što vidite radi se o dosta jakom i kvalitetnom udaračkom postavom, što će pored odličnog pitchera domaćih, biti još jedan dodatni problem za gostujuću ekipu.

Što se tiče gostujuće ekipe San Diego Padresa, za njih će večeras kao početni pitcher nastupiti Blake Snell koji ima trenutni skor 2-2, dok mu je ERA 4,83 što nije baš dobro.

San Diego Padres je već potvrdio svoju postavu te će za njih večeras nastupiti sledeći igrači: Tommy Pham,  Manny Machado, Jake Cronenworth,  Fernando Tatis Jr, Wil Myers, Jurickson Profar,  Ha-seong Kim,  Victor Caratini i Blake Snell.

Kao što možete videti i San Diego Padres će večeras izaći sa solidnom postavom, sa kojom će pokušati da pobedi velikog DeGroma, ali videćemo da li će to i uspeti. Naš predlog za klađenje na ovaj meč je pobeda domaće ekipa New York Metsa ili over na 4,5 runova, jer je kvota odlična.

TIP: Pobeda New York Mets ili Over 4,5 runa.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Naši partneri

More in Bejzbol