Connect with us

Bejzbol

Oakland Athletics vs KC Royals 12.06.2021 22:07h

Oakland Athletics vs KC Royals 12.06.2021 22:07h

Oakland je sinoć igrao sa nešto slabijom postavom, ali je i pored toga uspeo da savlada Kansas City Royals, a mi očekujemo da će tako biti i večeras.

Sasvim je sigurno da će Oakland Athletics u večerašnji meč ući sa nešto jačom postavom nego sinoć i to je samo jedan od razloga zbog koga se očekuje njihova pobeda.

Za Oakland Athletics će kao početni pitcer večeras nastupiti James Kaprielian, koji ima trenutni skor 2-1, dok mu je ERA 3,08 što nije baš vrhunski, ali nije ni toliko loše. Inače James je nov bacač u MLB ligi i ovaj skor od 2-1 mu je i ukupni skor u karijeri, on je igrao i u 2020 godini, ali nije nastupao kao početni pitcher.

Dok kucamo ovaj članak još uvek nije objavljena konačna postava Oaklanda za večerašnji meč, ali je 99% sigurno da će zaigrati ovi igrači: Mark Canha, Jed Lowrie, Matt Olson, Sean Murphy i  Matt Chapman. Kao što možete videti radi se o veoma kvalitetnoj i jakoj postavi, koja će večeras napadati KC Royalse.

Što se tiče gostujuće ekipe za njih će večeras bacati Jackson Kowar koji je takođe novi pitcher u MLB ligi i u njoj nastupa od ove godine. Jackson Kowar ima negativan skor od 0-1 i katastrofalan ERA od čak 54,00 što je veoma loše. I Kowar je isto kao i njegov večerašnji kolega bacao samo jednom i ovaj trenutni skor od 0-1 mu je i ceo skor u karijeri. Ovo što je on bacao loše prvi meč ne mora da znači da će i večeras bacati tako, ali ipak on će večeras bacati pod velikim pritiskom, a postava Oaklanda je solidna i mislim da će postići dosta runova.

Što se tiče postave sa kojom će večeras izaći KC Royalsi ona još uvek nije potvrđena, ali je skoro stopostotno sigurno da će nastupiti sledeći igrači: Whit Merrifield, Carlos Santana i Salvador Perez. Ova trojica će sasvim sigurno večeras nastupiti i oni su jedini vredni pomena.

Po nekom pravilu na ovaj meč bi trebalo da se igra over jer su oba pitcera nova u MLB ligi i neiskusna, ali smo se mi ipak odlučili da vam predložimo da igrate na pobedu Oaklanda, a razlozi za to su jača postava i veoma loš pitcer KC Royalsa.

TIP Oakland Athletics pobeda ili smanjeni over 7,5

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Naši partneri

More in Bejzbol