Connect with us

Fudbal

Španija udara na Portugalce i jedni i drugi prošli nakon produžetaka

spanija-portugalija-u21-evropsko-prvenstvo-tipovi

I jedni i drugi su prošli nakon produžetaka. Španija je nakon dobre i solidne igre uspela da pobedi Hrvate i prođe dalje, dok su Portugalci bukvalno demolirali Italijane.

Španci su odlično igrali protiv Hrvatske, celo vreme su napadali i držali stvar pod kontrolom, ali je u zaustavnom vremenu došlo do tog nesrećnog penala i do izjednačenja za Hrvatsku nakon čega se ušlo u produžetke.

U produžetcima Španija je takođe bila bolja i uspela je da u 110 minutu postigne gol koji im je doneo pobedu i prolazak u dalji tok takmičenja. Španija retko prima golove, pre ovog penala nje primila gol čak 12 sati, što dovoljno govori o njihovoj čeličnoj odbrani, ali isto tako imaju i dobar napad.

Nakon postignutog gola Španci se zatvaraju i vrlo im je teško dati gol.

Sa druge strane Portugalci sve pare bacaju na napad. Imaju stravičan i brz napad i igraju na gol više. Italijani su poznati po tome da imaju dobru odbranu, ali su im Portugalci ipak uspeli dati čak 5 gola, računajući i produžetke.

Iako daju golove, Portugalci ih i primaju, tako da je odbrana njihova slaba tačka. Nema sumnje da će Španci umeti da iskoriste tu njihovu slabu tačku i postignu golove, ali se isto tako nadamo i da Portugal postigne barem jedan gol, a ako ih krene ko zna, možda i više od jednog gola.

Naš predlog za ovaj meč je OVER 2 gola sa odličnom kvotom 1,69

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Naši partneri

More in Fudbal